Medlemsstatus

Vi har haft en stadigt uppåtgående kurva med intresserade medlemmar sedan starten i augusti 2014. Vårt mål var 600 anslutningar till den 31 januari. Vi nådde målet med råge. Vi är dag 712 anslutningar och 662 medlemmar. Området Ulfstorp-Sonarp som ligger utanför Vaggeryds kommun har också anslutits till vår förening  För att nå den högsta poängen för att få bredbandsbidrag krävs det en täckningsgrad på 85% anslutningar av permanentboende. Vi har idag ca 90% täckning så även det målet har vi nått. Förutom 594 permanentboende har vi ett 60 tal fritidshus och 25 företag. Dessutom har vi skolor och andra samlingslokaler. På kartan ovan kan du se fördelningen på anslutningar över vårt område. För att kunna komma igång med projektering och bidragsansökan stänger vi den initiala medlemsrekryteringen 1 februari. Om du missat att skicka in ansökan om medlemskap gör det då så snabbt som möjligt. Det finns chans att komma med på vissa områden där planeringen inte kommit så långt. Vi kommer framöver att jobba med att ta fram underlag och villkor för den framtida fiberanslutningen och underlag för upphandling till entreprenaden.