Nyhetsbrev nr 18

 

Publicerat i juni 2017

Äntligen kan vi få meddela att vi kör igång vårt fiberprojekt. Det blir på sträckan Farstorp – Tofteryd som de inledande spadtagen tas av vår entreprenör. Anledningen till att starten blir just där är att anslutningspunkten till vår kommunikationsoperatör IP-Only är i Farstorp. För att aktivera noden i Tofteryd krävs det en anslutning ut i världen.

Det är cirka 40 medlemmar som är aktuella i etapp 1. Senare under hösten kommer byggnationen till övriga sträckningar kring Tofterydsnoden att dras igång. Det innebär att vi kommer att fakturera den återstående delen av insatsen för dessa sträckor. Vi kommer att informera via mail till de som berörs.

Precis som tidigare så jobbas det på alla håll. Samförläggningar pågår kring Krängshult – Målen – Rastad.

Utbildning av 12 lokala ombud som ska bistå vår projektledare har genomförts. Ni kommer säkert att stöta på dessa personer som inte är helt obekant för många av er. Vaggeryds kommun har sponsrat oss med snygga jackor.

Bakre raden från vänster: Göran Svensson, Claes-Göran Karlsson, Ingemar Carlsson, Gunnar Johansson, Sune Toftgård, Lars-Göran Harrysson.

Främre raden från vänster: Christina Kemi, Per-Olof Toftgård, Lennart Anderson, Per Nilsson, Jim Lejon, Jonas Fransson, Fredrik Abrahamsson.

Sören Eriksson saknas på bilden. Fredrik Abrahamsson är vår projektledare.

Christina Kemi och Per Nilsson är inte projektledarombud.

Vi ser fram emot en intensiv höst och vi skall göra vårt bästa för att hålla er informerade.

Har en riktigt skön sommar så länge

I föreningens Facebookgrupp kommer vi lägga ut viktig information under projektets gång.

Sök på grupper ”Vaggeryds kommuns Östra Fiberförening

Hälsningar

Styrelsen för Vaggeryds kommuns Östra Fiberförening

Hemsida: http://vaggerydsfiber.se/

 

 

Posted in Nyheter.