Nyhetsbrev nr 24

Ladda ner som pdf.

Nu är vårt fiberprojekt godkänt vid slutbesiktning.

Efter två års arbete har vi nu kommit till slutet av vårt fiberprojekt. Slutbesiktning har pågått dom senaste dagarna och är nu avslutad. Föreningens slutdatum i avtalet med Sandahls AB är satt till 31 augusti. De närmsta veckorna kommer Sandahls AB att åtgärda de brister som påpekats i slutbesiktningen.

Från 1 september övertar föreningen ansvaret för driften av bredbandsnätet för våra 765 installerade anslutningar och för att ge en bra service har vi upprättat en Helpdesk.

Under rubriken Felanmälan finns informationen ni behöver om ni skulle få problem med ert bredband.

Felanmälan

Vid fel eller störningar på er bredbandsanslutning skall ni i första hand vända er till kundtjänst hos den tjänsteleverantören ni valt.

Har ni skadat fiberkabeln eller lamporna i er mediabox har slocknat så skall ni vända er direkt till föreningens felanmälan. Det gäller också vid tillfällen när ni uppmanas av tjänsteleverantören att vända er direkt till föreningen.

Innan du ringer felanmälan skall du alltid kontrollera vår driftinformation på föreningens hemsida: http://vaggerydsfiber.se/

Under fliken felanmälan finns anvisningar hur man kontrollerar sin egen utrustning.

Du kan alltid skicka mail till felanmalan@vaggerydsfiber.se

Vi nås även via telefon: 0370-67 88 80 (öppet vardagar, 08-18)

Om du felanmäler via mail, lämna gärna ett telefonnummer vi kan nå dig på.

För aktuellt utbud av tjänsteleverantörer besök IP-Onlys tjänsteportal: https://smaland.iponly.se/tjanster/

Aktuell information hittar du på föreningen hemsida: http://vaggerydsfiber.se/ och i vår facebookgrupp. Sök på grupper ”Vaggeryds kommuns Östra Fiberförening” och anslut dig.

Vänliga hälsningar
Styrelsen för Vaggeryds kommuns Östra Fiberförening

Posted in Nyheter.